Tune 225TWS Ghost Edition
DKK 599,00
3.3 (11)
Write a review
Tune 225TWS Ghost Edition Mærk bassen - Image

Mærk bassen

JBL har gennem årtier leveret lyden til festivaler og koncerter over hele verden. Nu vækker JBL din egen verden til live med den fantastiske Pure Bass-lyd.

Tune 225TWS Ghost Edition Bliv fri for ledninger - Image

Bliv fri for ledninger

Ledninger filtrer sammen i din taske, sidder fast i din jakke eller dit hår – og er i det hele taget bare til besvær. Oplev frihed uden ledninger med de totalt trådløse JBL Tune 225TWS Ghost Edition øretelefoner.

Tune 225TWS Ghost Edition Lyt længere - Image

Lyt længere

Med op til 25 batteritimer kan du lytte både dag og nat. Hold gang i din egen private koncert, lige så længe du orker.

Funktioner

Tune 225TWS Ghost Edition I ét øre eller begge - Image

I ét øre eller begge

Venstre øre, højre øre, begge ører? Med Dual Connect kan du nemt vælge at lytte til musik eller foretage opkald med enten ét eller begge ørestykker. Og batteriet løber aldrig tør, fordi kan du oplade det ene ørestykke, mens du bruger det andet.

Tune 225TWS Ghost Edition Hurtig parring - Image

Hurtig parring

Takket være Googles teknologi til hurtig parring bliver dine Tune 225TWS forbundet til din Android-enhed i samme sekund, du tager dem ud af etuiet. Du kan også parre flere enheder ved blot at trykke på enhedens skærm.

Tune 225TWS Ghost Edition Ghost edition - en stil som ingen anden - Image

Ghost edition - en stil som ingen anden

Søger du noget markant anderledes, som bidrager til din stil? Opdag den helt nye Ghost edition! Det gennemsigtige design, som fås i orange og sort, vækker opsigt med sit originale og moderne look.

Tune 225TWS Ghost Edition Elegant og praktisk opladningsetui - Image

Elegant og praktisk opladningsetui

Ingen detalje er overladt til tilfældighederne. Opladningsetuiet til JBL Tune 225TWS Ghost Edition er lige så gennemtænkt designet som de ørestykker, det rummer. Etuiets form er inspireret af natursten, og den bløde overflade med buet låg åbnes hurtigt, så du får nem adgang til dine ørestykker.

Detaljer & Downloads

Item# JBLT225TWSGHOSTORG

Beskrivelse

Hold forbindelsen. Uden kabler.

Bliv ét med din musik og din verden. Når du ikke holdes tilbage af ledninger, kan du for alvor nyde din yndlingsmusik med JBL Pure Bass. JBL Tune 225TWS Ghost Edition-ørestykkerne giver dig nem adgang til både musik og opkald.  Luk æsken op, og begynd at lytte. JBL Tune 225TWS Ghost Edition-ørestykkerne parres øjeblikkeligt med din enhed, mens Dual Connect giver dig mulighed for at bruge enten ét af ørestykkerne eller begge. Forlæng den komfortable lytteoplevelse med op til 25 batteritimer. Søger du noget markant anderledes, som bidrager til din stil? Opdag den helt nye Ghost edition! Det gennemsigtige design, som fås i orange og sort, vækker opsigt med sit originale og moderne look.

Specifikationer

Enheds-størrelser (mm)
12

Lydspecifikationer

Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB)
105
Dynamisk frekvensområde (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedans (ohm)
32
Antal dynamiske enheder pr. øre
1

Mål

Charging Case Weight (oz)
1.8
Earpiece Weight (oz)
0.3
Vægt (g)
49.7
Vægt (g)
9.8

Specifikationer, styring og tilslutning

Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.7
Bluetooth-frekvens
2.402 GHz – 2.48 GHz
Bluetooth sender-modulation
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Bluetooth sender-effekt
0 - 12dbm
Bluetooth-version
5.0

Batteri

Maksimal spilletid (timer)
5

Egenskaber

Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
Stemmeassistent
Ja
Indbygget mikrofon
Ja
Smart opladningsetui
Ja
Ergonomiske ørespidser
Ja
Håndfri opkald
Ja
JBL Pure Bass-lyd
Ja
Genopladeligt batteri
Ja
Ægte trådløse
Ja
Trådløse
Ja

Dokumenter og downloads

Bedømmelser og Q&A

Kunde-anmeldelser

• bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 6ms
  • reviews, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.'; Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Spørgsmål og svar

• bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 5ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Support